2008-07-16

Paris!

Vi tog taget fran amsterdam till bryssel for att fortsatta cykla lite i Belgien. Pa samma tag satt Klara och Bente; lilla varld! Vi tog en lunchfika pa bryssel station och sedan trampade vi ivag mot belgiska byar. Cyklade over franska gransen for tre dagar sedan, och vi fick varan franska by, med vinkorkar pa gatan och gubbar i basker som sager bonjour hela tiden. Vi stannade i Valenciennes i tva natter och spenderade en dag med att lyxcykla utan packning i en nordfransk "skog".
Igar tog vi taget till Paris. Underbar stad och underbart fardmedel. Har vandrar vi runt och myser ett par dagar. Pa sondag natt kommer vi hem, och jag har en kansla av att vi kommer att behova cykla fran arlanda... men vad gor val det?

Skriver mer om vara belgiska aventyr senare, franska tangentbord ar som att knacka ett schiffer, huvva!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Käraste Karin o Mattias! Grattis, vad glad jag blir! Som jag har tänkt o undrat över hur det ska gå för er. O du Karin, stackarn som var så sjuk, o nu är ni i paris, otroligt! Lycklig resa hem, vi saknar er.

Edith ropar ibland heja karin o mattias, kanske har ni känt det genom cykelsadeln.

puss puss. ska skriva den goda nyheten på tavlan nu. Stina

Anonym sa...

Heja, heja, Karin och Mr.M! Det låter som en fartfylld semester där nere:) Ha det bra!

Kram Victoria

Anonym sa...

vad härligt! grattis grattis! njut nu i france.

kan det vara samma klara och bente som jag lagt in som volontärer i miljögruppen på urkult? lilla världen isåfall.

kram på er och skynda er upp till näsåker nu
/erika

Kurry sa...

Fina ni! Vi blir sa glada for era kommentarer - det ar ju typ den enda kontakt vi har med sverige...

Underbart att Edith hejar pa oss fortfarande, vi tankte att hon kanske kommer att ha vaxt 1 meter och glomt bort oss nar vi kommer hem ;)

Erika: ja, langtan till nasakers berg och fors ar stor, vi kommer! Och ja, det ar klara och bente som ska volontara forstas... le petit monde, som sagt.