2008-07-17

la petit final: tornet.

Vi borjade prata om det redan i Holland - om vi lyckas cykla till Paris ska vi klattra upp for alla trapporna i eiffeltornet.
Nu hade vi inte cyklat riktigt hela vagen, men det kunde anda vara vart att gora ett benmuskeltest. Dessutom sag tornet sa litet och gulligt ut fran kullen pa mont martre. Kan val inte vara nagon match?

Nar vi cyklat dit insag vi att det nog var javligt hogt anda. 45 minuters ko och 4 euro fattigare borjade vi i alla fall knata uppfor. Pas du problem! De sexhundra nagot trappstegen var en bit kaka att bestiga. Det kandes inte ens i laren. Halvvags upp fick man inte ga mer i trappor utan var tvungen att sta i ko for att ta en dyr hiss. Vi sket i det, tog lite smoriga bilder pa oss sjalva dar uppe och skuttade sedan nedat igen. Pa vagen motte vi feta barn och bleka vuxna som stod och flasade pa nagon avsats och holl sig i racket. Det var da det gick upp for mig att vi har cyklat forbannat langt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heja er, heja er! Vilken fin blogg, vilken fin resa. Klart som fan att man ska ta tåg om det är trist, regn o blåst! Prestge är ju typ samma som stolthet! Drömmer mig lite till nordfranska skogar när jag står här på Svava och ler och ler. Har snokat lite och vill veta; när kommer du till Uppsala Karin?! Kramar i hög/C.